Τετάρτη, 7 Νοεμβρίου 2012

Virtual Dj Home 7.0.5

To Virtual Dj Home είναι ένα πρόγραμμα το οποίο απευθύνεται κυρίως djs άλλα και σε απλά "ανήσυχους" χρήστες που θέλουν να ασχοληθούν με την μίξη μουσικών αρχείων.
Διαθέτει ένα πανέμορφο περιβάλλον με 2 deck (players), με πολλά φίλτρα και εφέ ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την μίξη και δημιουργία μουσικών αρχείων ήχου και βίντεο ή απλά για αναπαραγωγή αρχείων μουσικής.


Υποστηρίζει Ελληνικό Interface & "drag’n’drop" λειτουργία, σας παρέχει την δυνατότητα να γράψετε τα κομμάτια σας σε CD , να τα αναπαράγετε στο διαδίκτυο μέσω του υπολογιστή σας ή κάποιου ραδιοφωνικού διακομιστή ή απλά να τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας (Mp3, wav, Mp4).
Η εμφάνισή του ίσως προδικάσει κάποιους ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα άλλα αν ασχοληθείτε λιγάκι θα δείτε ότι είναι σχετικά απλό στη χρήση του. 
Το Virtual Dj Home περιλαμβάνει σχεδόν όλα τα χαρακτηριστικά του Virtual Dj Pro, με λίγους μόνο περιορισμούς.Εάν δεν έχετε ή δεν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πρόσθετο υλικό DJ (μίξερ, πικάπ, ελεγκτής DJ ή προβολέα βίντεο), τότε το Virtual Dj Home ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις σας.
Συμβατό με: Windows 98/2000/XP/Vista/7. 
License: Δωρεάν εφαρμογή
Filesize: 34.91Mb
Homepage: http://www.virtualdj.com
Κατεβάστε από:

  - 


http://www.freeware-tools.net

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου